Despre noi

Firma First Class Group a fost infiintata in anul 2001 si este distribuitor autorizat Deutek.

In decursul a 18 ani de activitate cu un portofoliu impresionant de peste 1000 de clienti, firma noastra se numara printre principalii distribuitori Deutek.
Oferim preturi speciale pentru proiecte, asistenta tehnica precum si livrarea produselor la santier
In sprijinul clientului venim cu un Departament Tehnic Deutek, foarte bine specializat in acordarea de informatii tehnice, precum si in aplicarea produselor ofertate.
In afara de paletarul Spirit of Colours de la Deutek, putem executa si alte nuante de culori la cererea clientului.
Pentru informatii de preturi, va rugam sa ne contactati.

Firma First Class Group SRL este distribuitor de centrale termice pe combustibil “Pelet” cu puteri cuprinse intre 10 kW si 100 kW

Avem in portofoliul nostru doua branduri de centrale BioClass, care in urma utilizarii s-au dovedit fiind cele mai fiabile si avand tehnologie de ultima generatie.

– Asiguram  atat vanzarea, cat si punerea in functiune, service-ul in perioada de garantie si post-garantie.

– Va oferim echipamente de incalzire pentru care garantam calitatea si buna functionare, provenite de la producatori consacrati de centrale pe biomasa sau peleti. Piata este invadata de produse de o calitate indoielnica, ce provin fie de la producatori mediocri, fie de la producatori consacrati in producerea altor tipuri de centrale (pe lemn sau gaze), insa ale caror centrale adaptate sa functioneze cu peleti nu ating performantele sau fiabilitatea centralelor dedicate, provenite de la producatori cu experienta indelungata in fabricarea acestui tip de centrale.

Pentru oferta de pret si informatii, va rugam sa ne contactati

TOP